Ismerd meg
a természet
nyugalmát
TUDJ MEG TÖBBET

Modern lakóközösség közel a természethez

Találja meg otthonát néhány lépésre a festői szépségű Léli-sziget mellett, 15 percre Komáromtól. Éljen családjával a természet ölelésében, egy modern lakóközösség részeként.

Tekintse meg
bemutatkozó videónkat

Élj összhangban a természettel,
a nyugalom mesebeli szigetén

Nagylél település Csallóközaranyos része, mely 15 kilométerre található Komáromtól. Így pár perc autózással elérhető a város határában található nagy bevásárlóközpontok és az épülő új Duna-híd, mely egyenesen az M1 autópályához vezet majd.

A projekt előnyei

A Lél Parkban egy helyen találkozik a modern építészet és a természetközeliség. Lakóparkunk tökéletes választás mindazoknak, akik az új lehetőségeket kutatják, nyitottak az újításokra, azonban fontos számukra a természet hívó szava és egy nyugodt környezetben képzelik el jövőjüket.


HÍV A TERMÉSZET


A lakópark egyik legfőbb célja ötvözni a modern és energiatakarékos életstílust a természet jelenlétével

VÁROS KÖZELSÉGE


Zöldkörnyezetből akár 15 perc alatt a városban találhatja magát

Öko családi házak

A Lél Parkban található házakat az építészet legújabb szemléletei és trendjei alapján álmodtuk meg, ami így a természetes környezettel egy páratlan elegyet alkot.


TUDJ MEG TÖBBET!

Válassza ki
az Önnek megfelelő telket

A telkek egyik legnagyobb előnye a természetközeli elhelyezkedésük.


Telkek már 730m2-től

FOGLALJON MOST!

A BROZ projektről

A Duna menti táj egyedülálló ökológiai terület. Vannak egyedülálló helyek - folyók, vizes élőhelyek, rétek és ártéri erdők, amelyeknek rendkívül magas az ökológiai értéke. A BROZ (Pozsonyi Regionális Természetvédelmi Egyesület) megalakulása óta foglalkozik ennek az egyedülálló területnek a védelmével és helyreállításával.

A Nagylélt vagy a Nagyléli-szigetet a Duna mindkét oldalán jól ismerik, mint az egyik utolsó nagyobb dunai szigetet, a maga több mint 250 hektáros területével.

Lépjen velünk kapcsolatba