A projektrőlLegfőbb célunk, hogy olyan élhető környezetet biztosítsunk a Lél Park lakosainak, ahol a természetközeliség és a modern életkörülmények egyszerre határozzák meg a mindennapokat.

A Lél Park az önellátó életmód ideális helyszíne, ahol a természetes környezet és a lehetőségek ritkán tapasztalt, tökéletes egyveleget alkotnak. A lakópark egyik legfőbb célja ötvözni a modern és energiatakarékos életstílust a természet jelenlétével, és azzal a lehetőséggel, hogy lakói a természet közvetlen közelében tölthessék el napjaikat.

A Lél Park telkei kiválóan alkalmasak arra, hogy otthont adjanak öko anyagokkal felépített családi házaknak. A naturális környezet emellett lehetővé teszi az önfenntartó életmód különböző ágazatainak művelését is, így a zöldség- és gyümölcstermesztést, vagy az álattenyésztést is. A lakópark modern szemléletét erősíti a napelem és a víztisztító rendszer jelenléte is. Különlegességét pedig az adja, hogy a Csallóköz szívében helyezkedik el, ami a Duna, ezáltal pedig Közép-Európa egyik legnagyobb vízgyűjtő területe. A remek minőségű ivóvízhez és a vízellátáshoz a nagyjából 70 m mély kutak segítségével juthatnak majd az itt élők.

Célunk olyan lehetőséget kínálni az életkörülmények megteremtésére, mely szellemiségében előremutató, miközben visszakanyarodik a természetes környezethez.

A telkek beépítésében szabad kezet kapnak a tulajdonosok. Szükség szerint természetesen a telkek megvásárlása után igényelhető a családi házak megépítése is, melyek minden egyes centimétere a természetközeli, de mégis modern szemléletet hordozzák magukban.Válassza ki az
Önnek megfelelő telket

FOGLALJON MOST!